Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom


História

Hamerli kesztyűmanufaktúra

 

"tökéletes kesztyűt csak emberi kéz alkothat"

 

A Hamerli név és a pécsi kesztyűmanufaktúrák egyet jelentenek a magyarországi kesztyűgyártás alapjainak letételével. A város kesztyűs mesterei a tapasztalati alapon kifejlesztett kesztyűkészítést tudományosan és művészien fejlesztették tovább. Az ő munkásságuk nyomán vált Pécs az európai kesztyűmanufaktúrák egyik fővárosává. A pécsi kesztyűkészítők magas színvonalra emelték a sertéshasszél-megmunkálás mesterfogásait, valamint kidolgozták a nappabőr manufakturális kikészítési technológiáit.

A második világháborút követően a pécsi kesztyűkészítést is elérte az államosítás: a manufaktúrák helyét a Hunor Pécsi Kesztyűgyár néven működő nagyvállalat vette át. A Pécsi Kesztyűgyár – az évszázados tradíciók és know-how birtokában - rövid időn belül az országrész egyik legsikeresebb vállalata lett, minőségi termékei világszerte ismertté és népszerűvé váltak.

A magyarországi politikai rendszerváltást követően a megszűnő kesztyűgyártó nagyvállalat helyét ismét a kis családi manufaktúrák vették át, melyek biztosítják az évszázados tradíciók fennmaradását, a kesztyűkészítés további fejlődését. Köszönhetően a pécsi kesztyűkészítők által felhalmozott egyedi tudásbeli és tapasztalati háttérnek, a kiváló szakember gárda napjainkban a világ legelismertebb luxusmárkáinak megrendeléseit is képes teljesíteni.

kiemelt termékek

Fertőtleníthető, Mosható Shield & Style Camel

26 900 Ft

Fertőtleníthető, Mosható Shield & Style Camel

26 900 Ft

Fertőtleníthető, Mosható Shield & Style Black

28 900 Ft

Fertőtleníthető, Mosható Shield & Style Black

28 900 Ft

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Az alábbi mezőbe beírt e-mail címre elküldjünk rendszerünkben tárolt jelszavát

Termék bekerült a kosárba

tovább a kosárhoz böngészés folytatása